Agenda

Comentem El rusc, de Maria Isern

Club de lectura - Club de poesia

Aprofitant l’avinentesa de la visita de Maria Isern per l’ XI Festival de Poesia Domini Màgic, els membres del Club de Poesia de la Biblioteca Joan Vinyoli comentaran l’obra El Rusc.
Aquesta sessió es realitzarà amb col·laboració amb el Festival de Poesia Domini Màgic.

Maria Isern Ordeig (Vic, 1994) és graduada en Estudis Literaris i màster en Construcció i Representació d’Identitats Culturals per la Universitat de Barcelona. Actualment fa la tesi entre aquesta universitat i Paris 8 Vincennes-Saint Denis, i és docent a Télécom Paris. El 2017 publica Sostre de carn (Premi Francesc Garriga de poesia, LaBreu Edicions, AdiA, Cafè Central, Edicions del Buc), que parla sobre la fantasia de l’expansió infinita d’un cos i dels plaers i frustracions de l’experiment.
 
Rusc continua l’expansió i la trenca a estones. Abraça la interacció de moviments i paisatges, de trobades i distàncies entre els cossos d’un jo i un tu mutants. Casa fràgil i compacta, la seva arquitectura s’estira, elàstica, creixent per poliglòssia; també es condensa, viscosa, per la mel que circula travessant cada una de les seves bresques poroses. Erigeix ciutats-colònia i les enfonsa: també és una nova història de l’amor i altres monstres.
(La Breu edicions)

Tornar a l'Agenda
Pàgina principal biblioteca
CONTACTE

Pg. de Sant Salvador, 1

17430 Santa Coloma de Farners

Tel. 972840121

biblioteca@scf.cat

HORARIS

HORARI D'HIVERN A partir del 12 de setembre de 2023
Matins: de dimarts a dissabte de 10h a 13h
Tardes: de dilluns a divendres de 15:30 a 19:30

El dissabte 9 de desembre tancat
Divendres 5 de gener de 2024 tarda tancat

SEGUEIX-NOS!