Servei de préstec de tauletes

REGLAMENT D’ÚS PÚBLIC DE LES TAULETES


La Biblioteca Joan Vinyoli, posa a disposició dels seus usuaris el servei d’ús de tauletes amb l’objectiu d’afavorir el coneixement de la tecnologia mòbil, facilitar l’accés a la informació i contribuir als objectius generals de la biblioteca pública.

Aquest servei és una iniciativa del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona.


·0 Usuaris

-Pot fer ús d’aquest servei qualsevol usuari de la biblioteca pública, major de 18 anys.

-Els usuaris que tinguin entre 14 i 17 anys, si volen utilitzar les tauletes, caldrà que comptin amb una autorització per part del pare, mare o tutor, que haurà de venir a signar-la personalment, a la biblioteca.

-A petició de la biblioteca l’usuari ha de presentar el DNI, passaport o carnet de biblioteca que l’identifiqui i signar el full de préstec de la tauleta.

- L’usuari haurà de complir el reglament general d’ús de la biblioteca i no tenir préstecs de documents fora de termini. En aquests casos no podrà fer ús de les tauletes.

·1 Condicions generals.

- L’usuari pot optar per utilitzar la tauleta que és al pedestal o demanar-ne una al taulell.

- L’usuari accepta el reglament del servei quan en fa ús.

- La tauleta estarà configurada en silenci i només es podrà sentir el so a través d’auriculars. La biblioteca no disposa d’auriculars, per tant els usuaris hauran de portar els seus.

- Les tauletes lliurades al taulell van protegides amb una funda. L’usuari tornarà la tauleta amb els accessoris en perfecte estat. El personal farà les comprovacions necessàries davant l’usuari.

·2 Servei de consulta

- El servei d’ús de la tauleta es realitzarà exclusivament dins la biblioteca. No es podrà treure la tauleta fora de la biblioteca.

- Des de la tauleta es pot accedir a la selecció d’apps instal·lades i al portal captiu de la biblioteca. Des del portal de la biblioteca es pot navegar per la informació de la biblioteca o accedir a Internet mitjançant el servei de gestió de la wifi de Puntxarxa.

- L’horari del servei queda supeditat a l’horari de la Biblioteca.

- La duració del servei és de dues hores. La durada podrà ampliar-se només si el material no és demanat per un altre usuari. Les tauletes s’hauran de retornar 15 minuts abans del tancament de la biblioteca.


·3 Condicions d’ús

- L’usuari és el responsable, a tots els efectes, del dispositiu prestat.

- Si observa un funcionament anòmal o qualsevol desperfecte en la tauleta ho ha de posar en coneixement del personal de la biblioteca de manera immediata.

- L’usuari no pot manipular, incrementar o modificar ni les aplicacions ni els components del dispositiu.

- Totes les dades emmagatzemades per l’usuari seren eliminades en el moment que el dispositiu sigui retornat al personal de la biblioteca. No es conserven arxius o dades de les aplicacions utilitzades.

- El mal ús d’aquest servei pot provocar el bloqueig del servei de préstec durant el temps que la biblioteca consideri oportú, així com l’establiment de les sancions que recull el reglament general de la biblioteca.

·4 En cas de pèrdua o deteriorament

- Si el dispositiu es perd, destrueix, o queda malmès, l’usuari procedirà a la seva reposició per un de característiques similars o mitjançant el reemborsament del seu preu de compra (251,68 euros, IVA inclòs) a la Diputació de Girona.

- La tauleta queda coberta amb l’assegurança de la Diputació de Girona per a qualsevol desperfecte que no sigui degut a un mal ús per part de l’usuari.

- L’ús de les tauletes implica l’acceptació d’aquest reglament i del reglament general de la biblioteca.
 

« Pàgina anterior

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face