Dossier de premsa

Jornades ‘Ratafia al plat' fins al 23 de novembre

19 d'octubre de 2014 | El Punt

Nou restaurants de Santa Coloma de Farners i una vintena d'arreu de la comarca han preparat, des de divendres i fins al 23 de novembre, les jornades gastronòmiques Ratafia al plat, com un dels actes complementaris a la 33a Festa de la Ratafia de Santa Coloma (del 6 al 9 de novembre). Alguns dels plats són el rossejat de fideus amb bolets, l'allioli de ratafia o el foie gras amb teules esmicolades i reducció de ratafia.

j.f.

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/5-cultura/19-cultura/787073-jornades-ratafia-al-plat-fins-al-23-de-novembre.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face