Jonathan Romeo també s'emporta el Cros de Santa Coloma de Farners

(Diari de Girona. ).

La segona jornada del Circuit Gironí de Cros es va disputar ahir a Santa Coloma de Farners en la 44a edició de la prova selvatana, la degana de les jornades de les comarques gironines.

A la cursa absoluta masculina, el triomf va ser per a Jonathan Romeo que va creuar la línia de meta amb un temps de 26 minuts i 49 segons després de 8.820 quilòmetres. L'atleta del CA Lloret-la Selva que va dominar a plaer juntament amb Bouba Sabally (27.11) i Àngel Mullera (27.13), tots tres del mateix equip, van ocupar les tres primeres posicions del podi.

Així doncs, ahir el jove atleta Jonathan Romeo va sumar la segona victòria al circuit gironí en només dues jornades. A més, la prova d'ahir va ser...