Pacios i Álvarez s'imposen en el Campionat Català de Ciclocross

(Diari de Girona. ).

No va poder ser. Tot estava a punt per a poder celebrar, amb els seus, la victòria al Campionat de Catalunya de Ciclocross, però Jofre Cullell (Megamo) va haver de retirar-se per unes molèsties musculars quan encapçalava la prova. Hauria estat una manera molt bonica de tancar l´any, després d´haver aconseguit el campionat estatal i l´europeu en categoria júnior. Amb Cullell fora de combat, el primer lloc de la cursa va ser per al francès Corentin Navarro (La Pomme Marseille, sub23), que va aconseguir entrar per davant del seu compatriota Hugo Drechou (Massi, Elite).
El campionat de Catalunya se´l va endur Gerard Álvarez (Relber Cycling Team), en categoria masculina, tercer en la cursa abso...