És notícia

...

III Concurs de Punts de Llibre

Avui dilluns 21 de març, a les 17.30 h, la sala d'actes de la biblioteca s'ha omplert per conèixer els guanyadors del 3r concurs de punts de llibre organitzat per la biblioteca Joan Vinyoli. El tema del concurs d'enguany ha estat Sant Jordi; les tres escoles de Santa Coloma han participat en els diferents nivells del concurs (cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior) tot recreant el tema de manera molt diversa i imaginativa. Cada escola participava amb deu punts per cada cicle, escollits prèviament a l'escola d'entre tots el que s'havien creat. El jurat, format per Jordi Armengol, regidor de l'àrea de cultura; Maria Pou, coneguda pintora colomenca i Francina Sanmartín, directora de la biblioteca, ha comentat la dificultat que hi ha hagut en la tria dels guanyadors ja que la qualitat dels dibuixos presentats era molt elevada. Els guanyadors d'aquesta tercera edició han estat:

  • Per a Cicle Inicial: Jan Torrent Roca, de 1r de Primària de l'Escola la Salle.
  • Per a Cicle Mitjà: David Macarie Alexandru, de 3r de Primària de l'Escola Sant Salvador d'Horta.
  • Per a Cicle Superior: Aleix Collell Climent, de 5è de Primària de l'Escola Castell de Farners.

Els tres guanyadors han obtingut un lot de llibres i material de dibuix per a ells i un lot de llibres per a la seva classe/escola. A més a més, els participants i assistents a l'acte han tingut la primícia de veure editats i poder-se endur un exemplar dels punts de llibre guanyadors, que seran els que utilitzarà la biblioteca Joan Vinyoli aquest any. Des de la biblioteca volem destacar també la qualitat dels punts que han quedat finalistes i animar-los a continuar participant. Els finalistes del tercer concurs de punts de llibre han estat:

  • Per a Cicle Inicial: Anna Pou Jiménez, de 2n de Primària de l'Escola la Salle i Aurèlia Rosendo Noguera de 2n de Primària de l'Escola Castell de Farners.
  • Per a Cicle Mitjà: Lluc Cruz Masó i Pau Jorquera Casadellà, els dos de 3r de Primària de l'Escola Castell de Farners.
  • Per a Cicle Superior: Pol Batallè Olmos, de 5è de Primària de l'Escola Castell de Farners i Idòia López Juan, de 6è de Primària de l'Escola Castell de Farners

Fins el 23 d'abril es podrà veure a la sala d'actes de la biblioteca l'exposició dels punts de llibre que han participat en el concurs d'aquest any.

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

HORARI D'HIVERN A partir del 12 de setembre de 2023
Matins: de dimarts a dissabte de 10h a 13h
Tardes: de dilluns a divendres de 15:30 a 19:30

El dissabte 9 de desembre tancat
Divendres 5 de gener de 2024 tarda tancat

CONTACTE

Pg. de Sant Salvador, 1

17430 Santa Coloma de Farners

Tf. 972840121

biblioteca@scf.cat

SEGUEIX-NOS!