És notícia

...

IV Concurs de Punts de Llibre

El dimarts 21 de març, a les 17.30 h, la sala d'actes de la biblioteca es va omplir per conèixer els guanyadors del 4t Concurs de Punts de Llibre organitzat per la Biblioteca Joan Vinyoli i l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners.   Aquest any el lema ha estat «la màgia» i les tres escoles de Santa Coloma hi han participat, en els diferents nivells del concurs (cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior), amb uns treballs molt imaginatius que ens mostren la immensitat del món de la màgia i de la imaginació dels infants de les nostres escoles.  

El jurat, format per Joan Martí, alcalde i regidor de l'àrea de cultura; Sandra Oller, dissenyadora de l'empresa Set de Disseny i Francina Sanmartín, directora de la biblioteca, trià cinc punts de llibre per a cada categoria com a finalistes i d'aquests en sortí el guanyador de cada cicle.  

Durant l'acte, amenitzat per Dolors Casadevall i Ivan Díaz, es va saber el nom dels tres guanyadors, que van poder «penjar» les seves creacions a l'apartat de guanyadors de l'exposició dels punts de llibre participants que es va fer a la sala d'actes. Cada finalista va rebre un diploma commemoratiu i un globus de record. A més, els guanyadors es van poder endur a casa un lot de llibres per a ells i un altre per a la seva escola i el premi de veure impresos els seus punts de llibre, que seran els que utilitzarà la biblioteca al seu dia a dia durant aquest any i fins a la propera edició del Concurs de Punts de Llibre.  

Us deixem a continuació la relació de finalistes i guanyadors d'enguany:   Finalistes del cicle inicial: Marc Meneses, Dani Medina, Aina Bertol, Noa Hernández i Zaineb El Youssouffi. Finalistes del cicle mitjà: Raül Sánchez, Jordi Casadevall, Jordi Llorens, Abril Campeny i Mireia Güell. Finalistes del cicle superior: Satinka Rueda, Arnau Roca, Martina Vendrell, Joel Díaz i David González.  

Guanyadors: Noa Hernández, de 1r de primària de l'Escola la Salle; Jordi Casadevall, de 4t de primària de l'Escola el Castell de Farners; David González, de 6è de primària de l'Escola Sant Salvador d'Horta.  

Enhorabona a tots/totes els qui heu participat!

.

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

HORARI D'HIVERN A partir del 12 de setembre de 2023
Matins: de dimarts a dissabte de 10h a 13h
Tardes: de dilluns a divendres de 15:30 a 19:30

El dissabte 9 de desembre tancat
Divendres 5 de gener de 2024 tarda tancat

CONTACTE

Pg. de Sant Salvador, 1

17430 Santa Coloma de Farners

Tf. 972840121

biblioteca@scf.cat

SEGUEIX-NOS!