És notícia

Literatura a la Fresca

Torna Literatura a la Fresca, 6ª edició.

Un any més en arribar juliol, la Biblioteca Baldiri Reixac aprofita els capvespres per oferir una alternativa lúdica basada en la literatura, el teatre  i la música.

El primer dels capvespres de juliol serà dedicat al conegut diari de l'adolescent Anna Frank, que va morir com tots sabeu en un camp de concentració. Així doncs el 6 de juliol a les 20.30h el dedicarem al Teatre amb tocs musicals. 

"La casa del darrere”

Qui no coneix la història d’Anna Frank i el seu amagatall a la casa del darrere amb la seva família, els Van Daan  i en Dussel? Durant els dos anys de reclusió l’Anna va créixer com a dona i com escriptora i ens va deixar el seu testimoni de superació en un diari que ens captiva i ens transforma.
Des de la companyia La immortal han volgut crear un nou espectacle que ens situa en temps de guerra però també en temps de creació, de supervivència, d’ajuda mútua, de descobriment, de valors.

Núria de Calella i Marc Egea han volgut compartir aquest petit espai amb cinc músics molt joves per fer un espectacle on la música, la poesia , la literatura i els espais sonors en són els protagonistes i ens transporten a una situació que podria ser avui mateix molt a prop d’aquí.

Anna Frank va escriure que algun dia el seu diari es convertiria en una novel·la i es titularia La casa del darrere, aquí la teniu en versió teatral.

Un espectacle amb el suport de: Anne Frank Foundation, Amical de Mauthausen de Barcelona i Institut Català de les Dones.

"Els vermuts de l'ase"

El 18 de juliol, serà un capvespre dedicat a Anselm Turmeda i la seva obra literària "La disputa de l'Ase". Aquest cop serà en Josep Pedrals i el seu monòleg delirant "Els vermuts de l'Ase" l'encarregat d'apropar-nos a aquesta obra cabdal de fa sis segles.

L’Editorial Barcino va publicar la Disputa de l’ase, de l’escriptor medieval mallorquí Anselm Turmeda, el 2013 a la col·lecció Tast de Clàssics, en versió d’Albert Mestres i Marta Marfany. Ara, coincidint amb la commemoració del sisè centenari de la seva redacció, veu la llum la segona edició, amb una coberta especial!. Tot plegat gaudirem del monòleg amb un vermut.

Aprofitarem la temàtica per fer entrega de premis als guanyadors del concurs fotogràfic "Burros, rucs i ases" que aquests dies s'ha dut a terme a la Biblioteca i que encara es pot participar fins l'11 de juliol.

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

MATINS: Dimarts i divendres de 10h a 12.30h
TARDES: De dilluns a divendres de 16.30h a 20.00h
Dissabtes de 10h a 13h

CONTACTE

Av. de l'Església, 33

17246 Santa Cristina d'Aro

Tf. 972057850

biblioteca@santacristina.cat

SEGUEIX-NOS!