Dossier de premsa

Diàlegs sobre gastronomia, a la UdG

11 de maig de 2018 | El Punt

Estan organitzats per la càtedra de gastronomia Calonge i Sant Antoni

La càtedra de gastronomia, cultura i turisme Calonge i Sant Antoni de la Universitat de Girona (UdG) va iniciar ahir una nova edició dels seus diàlegs centrada en la relació amb la premsa. En aquest primer diàleg hi van participar el xef Jordi Cruz i la periodista gastronòmica Cristina Jolonch, de La Vanguardia.

Jordi Cruz, cuiner amb quatre estrelles Michelin, va afirmar que havia perdut “la fe en el periodisme”, ja que “ens trobem en una revolució en què tothom pot informar i dir la seva, encara que no siguis periodista”. Per la seva banda, Jolonch va remarcar que “la clàssica crítica gastronòmica que abans trobàvem als diaris està sent substituïda més amb cròniques”, i hi va afegir que “...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/1390959-dialegs-sobre-gastronomia-a-la-udg.html


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta