Guies de lectura
Image

Una altra edició del Menú de l'Escamarlà

(El Punt. ).
El Punt Avui. Comarques Gironines 11-10-2011 Pàgina 5
Dossier de premsa

Resum:

Un total de 14 restaurants de Calonge, Palamós i Vall-llobrega ofereixen, fins al 18 de desembre, el Menú de l'Escamarlà. La proposta gastronòmica, que manté el preu de fa dos anys, 32 euros, és organitzada per l'Associació de Restaurants de la Badia i inclou plats de mar i muntanya, amb amanida de bolets de temporada, plat d'escamarlans, calamars farcits a l'estil del Baix Empordà i postres.

A.V.

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/462614-una-altra-edicio-del-menu-de-lescamarla.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss