Biblioteca infantil

INFANTIL    -   CÒMIC   -   CONEIXEMENTS

 

INFANTIL

Llibres d'imaginació. Llibres de contes pels petits. Aquesta secció està dividida en 4 grans grups d'edat. Els llibres de cada un dels grups es poden identificar pel color diferent del teixell.

De 0 a 3 anys

Els llibres porten un teixell de color rosa i es troben desordenats en 4 lleixes de la part més baixa de les prestatgeries de la secció infantil perquè els sigui de fàcil accés i no s'hagin de preocupar de posar-los bé un cop els han fet servir. La majoria d'aquests llibres no tenen text o en tenen molt poquet i les seves planes són de paper gruixut o cartró.

De 4 a 6 anys

Els llibres porten un teixell de color blau. Són llibres molt il•lustrats, per tant la majoria no tenen text o el que tenen serveix per reforçar la il•lustració. Estan ordenats per col•lecció i o per editorial.

De 7 a 10 anys

Els llibres porten un teixell de color vermell. Es tracta de llibres il•lustrats en la seva major part però el text ja hi apareix com a una part essencial. Aquests són els llibres dels primers lectors i estan ordenats a les prestatgeries per col•leccions i o editorial.

De 11 a 13 anys

Els llibres porten un teixell de color verd. En aquests llibres gairebé tot és text i la il•lustració ha passat a un segon terme. Estan ordenats igual que els anteriors. 

 

CÒMICS INFANTILS

El seu teixell és de color taronja. Diferenciats dels d'adults sobretot per la temàtica i emplaçats a la part infantil, en els dos caixons mòbils.

 

CONEIXEMENTS

Aquesta és la secció temàtica infantil. Els manuals de consulta de les diferents disciplines estan ordenats seguint el mateix model que els llibres d'adults, però d'una forma molt senzilla. Aquí també hi troben centres d'interès per facilitar als nens/es a ser autònoms a l'hora de buscar informació. Per exemple: I ANIMALS, I ECOLOGIA, I JOCS i ENDEVINALLES.... 

 

« Pàgina anterior

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face