Presentació

La Biblioteca Miquel Martí i Pol és una entitat gestionada per l’Ajuntament de Sant Gregori i pertany al Sistema de Lectura Pública de Catalunya. Va néixer el març del 1989 com a Centre de lectura Sant Gregori. La filosofia era funcionar com a espai lúdic plural destinat a cobrir diferents tipus de peticions que procedien dels usuaris.

Uns anys més tard, el novembre del 1993, la Biblioteca era batejada amb el nom amb el qual la coneixem avui. L'acte va ser presidit pel mateix poeta al qual va dedicada, en Miquel Martí i Pol. El  31 de maig de 2013 varem inaugurar un nou edifici: lluminós i espaiós del qual en podeu veure unes imatges.Han passat uns anys i actualment és un servei municipal obert a tothom i gratuït, amb voluntat de fomentar i satisfer les necessitats d’informació, formació i lleure per al desenvolupament cultural, personal i social dels ciutadans. La filosofia continua essent la mateixa: esdevenir un àmbit intercultural, intergeneracional, interdisciplinar i apropar-se com més millor a les activitats culturals i socials del poble.

Així doncs, dins el recinte de la Biblioteca hi ha un panell d’informació on hi podreu trobar temes tan diversos com les últimes activitats culturals (lleure, concursos, cursos, treball) portades a terme al municipi i rodalies.

A més, les persones que utilitzen la Biblioteca hi poden llegir, escoltar música o endur-se documents a casa a través del servei de préstec. També poden fer servir els ordinadors de la sala per connectar-se a Internet, enviar o rebre correus electrònics o simplement editar qualsevol text, o bé fer servir el sistema Wi-Fi.

 

  


    

« Pàgina anterior

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face