El Sarrià goleja el Gavà per mantenir-se a la zona noble

(Diari de Girona. ).

L'Augi Sarrià va aconseguir una victòria plàcida forjada en una gran primera part, en la que els de Pasqui van deixar el marcador visitant amb només vuit gols (17-8), fent evident la condició de cuer del Gavà.
Amb el partit totalment encarrilat el tècnic sarrianenc va començar a rotar l'equip, donant entrada i minuts a jugadors menys habituals, tals com el juvenil Albert Vicente, que va jugar bona part del partit. També el porter Josep Moret i Sergi Viñolas van donar descans a Guiti que no va participar massa en el partit. L'haver arribat al descans amb tant avantatge va fer que els locals es prenguessin el partit amb més calma a la segona part, en la que van mantenir un bon encert anotad...