Sarrià i Bordils B comencen la lliga guanyant el seus respectius partits

(Diari de Girona. ).

El Sarrià va encetar ahir un nou curs a Primera Nacional de la millor manera possible: victòria contra l'OAR Gràcia (34-22). Els de Sergi Beguer van dominar de dalt a baix un partit que només va tenir un color, el del Sarrià, que al descans ja guanyava per 10 gols (19-9). A la represa, els del Gironès van continuar sent amos i senyors. Pere Arnau, amb 7 gols, va ser el màxim golejador.

El Bordils B es va estrenar a Primera Nacional amb una victòria a la pista de La Salle Bonanova (26-28). Els de Carles Ramonet es van plantar al descans perdent d'un gol (12-11). No obstant, els del Gironès sempre van creure en el triomf. A la represa, van posar la directa per arribar a tenir una màxima r...