L'Augi Sarrià perd a la pista del líder invicte, Sant Quirze

(Diari de Girona. ).

L'Augi Sarrià no va poder donar la sorpresa a la pista del líder invicte Sant Quirze, que després de nou jornades ho ha guanyat absolutament tot.

Com aquell qui no vol la cosa, els locals van anar obrint forat a mesura que van anar avançant els minuts. A cinc minuts del descans, la diferència ja era de set gols (18-11). Un forat massa ampli, tenint en compte la qualitat i potencial d'un Sant Quirze que mai es va deixar sorprendre. El Sarrià va arribar a l'equador del partit perdent de sis (20-14).

A la represa, els de Carles Morales van reaccionar. Els gironins van escurçar les diferències i es van arribar a posar a només tres gols després d'una diada de Pere Arnau Garcia a dotze min...