El Sarrià venç de manera àmplia i el Bordils B perd a la pista del Joventut Mataró

(Diari de Girona. ).

L'Augi Sarrià va aconseguir una contundent victòria a casa, davant el Palautordera Salicrú en un partit que ja van dominar des del primer moment gràcies a un parcial de 6-1 en els primers deu minuts. A partir d'aquí els de Carles Morales van mantenir el rival a aquesta distància i, al principi de la segona part, van ampliar-la. Tret d'un petit moment de desconcert, els sarrianencs van saber controlar molt bé el partit, amb una defensa contundent que els permetia sortir per velocitat i sorprendre el rival a la contra.

El Bordils B va patir ahir una nova derrota, a la pista del Joventut Mataró, després d'un partit en el que van demostrar saber fer les coses però que els falta un punt d'ef...