Guies » Novetats

Tornar enrera | Versió per imprimir

Guia novetats setembre 2012

Novetats

Aquí teniu la nova guia de novetats d'aquest mes. Aquests novetats les podeu trobar a l'epositor de novetats de la biblioteca. També podeu fer reserves d'algun dels llibres si aquestes estan reservats al taulell d'informació de la biblioteca.

Índex

(↑) - Biografia

Garzón, Baltasar . La fuerza de la razón. Barcelona : Debate, 2011 .
Resum : Aquest llibre és el resultat d'un oferiment, una col·laboració i un desig. Isabel Coixet es va oferir a filmar un documental, Manuel Rivas va accedir a col·laborar i Baltasar Garzón va voler parlar per primer cop de la situació per la que estava passant, i de tota la seva trajectòria. La fuerza de la razón és un document fonamental per a entendre la història recent de la justícia a Espanya, des de l'operació Nécora fins al cas Gürtel, passant per l'alliberament d'Ortega Lara, les investigacions sobre la màfia, la lluita contra Al-Qaeda, el cas Argentina o la detenció de Pinotxet, i per a comprendre el model de justícia que es preten imposar i per què es vol apartar de la seva tasca a una de les figures més destacades de l'Espanya democràtica.

(↑) - Literatura

Asensi, Matilde . Conjura de Cortés.
Resum : La conjura de Cortés culmina el recorrido de Matilde Asensi por el Siglo de Oro español, visto esta vez desde la Nueva España. Una manera de contemplar la historia que le ha hecho acreedora del reconocimiento de los lectores y la crítica, y que, cómo no, está plagada de intrigas, corrupción, aventuras e imaginación.En esta novela, Catalina se ve obligada a desenmascarar una gran conjura ideada por sus enemigos para derrocar al rey de España. La aparición de un mapa que desvela dónde encontrar el legendario tesoro de Hernán Cortés desempeñará un papel clave en el plan de Catalina para descubrir a los traidores y cumplir su palabra de acabar con los Curvo.La doble personalidad de Catalina Solís/Martín Nevares se enfrentará además a un grave peligro para su equilibrio: el amor. Una vez más, Matilde Asensi sorprenderá a sus lectores con un final inesperado.Un broche de oro para la trilogía de Martín Ojo de Plata que siguen millones de lectores.

(↑) - Novel·la

E.L. James, . Cinquanta ombres d'en Grey.
Resum : Absolutament addictiva, aquesta novel·la t'obsessionarà, et posseirà i quedarà per sempre en la teva memòria... Els jocs sexuals d'un multimilionari fa que les dones de Nova York llegeixin com mai fins ara. Cinquanta ombres, una trilogia que ràpidament s'ha convertit en un èxit entre les dones de Manhattan.
James, E.L, . Cinquanta ombres alliberades. Barcelona : Rosa dels Vents, 2012 .
Resum : Quan la inexperta estudiant Ana Steele va conèixer el jove, seductor i empresari d'èxit Christian Grey, va néixer entre ells una relació sensual que els va canviar la vida per sempre més. Desconcertada per les peculiars pràctiques eròtiques d'en Christian, i fregant tots els límits, la jove lluita per arrencar el compromís d'en Grey. I en Christian hi accedeix per no perdre-la. Ara, l'Ana i en Christian ho tenen tot: amor, passió, intimitat, benestar i un món d'infinites possibilitats davant seu. Però l'Ana sap que estimar el seu Cinquanta Ombres, com ella l'anomena, no és gens fàcil, i que estar junts els enfronta a un repte que cap dels dos no havia previst. I quan sembla que la força de la seva relació pot superar qualsevol obstacle, la fatalitat, la rancúnia i el destí es conjuren per fer realitat els pitjors temors de l'Ana.
James, E.L, . Cinquanta ombres més fosques. Barcelona : Rosa dels Vents, 2012 .
Resum : Intimidada per les peculiars pràctiques eròtiques i els obscurs secrets de l'atractiu i turmentat empresari Christian Grey, la jove Anastasia Steele ha trencat la relació amb ell per començar una nova carrera en una editorial de Seattle. Però el desig per en Christian encara domina cada un dels seus pensaments, i quan en Grey li proposa un nou acord, l'Ana no s'hi pot resistir. Reinicien la seva tòrrida i sensual relació, i l'Ana esbrina més coses del passat terrible i dolorós de l'impetuós i exigent Cinquante Ombres, com ella l'anomena. Però mentre en Christian lluita contra els seus dimonis, l'Ana s'ha d'enfrontar amb la ira i l'enveja de les dones que la van precedir, i també ha de prendre la decisió més important de la seva vida.
Levy, Marc . La química secreta de les trobades. Barcelona : Columna, 2012 .
Resum : Londres, 1950. L'Alice és una dona amb una vida plàcida, fins que la vigília de Nadal la seva existència experimenta un gir radical: una vident li prediu un futur misteriós. Ella no se la creu, però el seu excèntric veí, el senyor Daldry, un gentleman solter i carismàtic, la convenç per fer cas de la predicció i buscar les sis persones que la conduiran al seu destí. I és així com, de Londres a Istanbul, l'Alice i el senyor Daldry emprendran un viatge meravellós que transformarà les seves vides per sempre.
Verdon, John . Deixa en pau el dimoni. Barcelona : Proa, 2012 .
Resum : L'expolicia Dave Gurney encara està provant d'adaptar-se a la jubilació i a les seqüeles de les tres bales que va rebre en el seu últim cas. Res millor per sortir de la depressió que algú que et demana ajuda. La Kim, una jove periodista filla d'una bona amiga, s'ha ficat en un bon embolic. Està fent un reportatge televisiu sobre els familiars de les víctimes d'un assassí en sèrie que no es va descobrir mai. Però furgar en el passat d'un assassí en llibertat té els seus riscos. Gurney decidirà assumir-los i arribar fins al final. El resultat és una història que atrapa, en una societat dinàmica i desigual com la dels Estats Units d'avui dia.

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Insta