És notícia

...

Concurs retrofuturisme

Les Biblioteques de Girona, Salt i Sarrià volem retre un petit homenatge a l’apassionant món del retrofuturisme, un moviment social, artístic i literari que cada cop té més adeptes incondicionals. Així que fem una crida als fans de l’steampunk, del latonpunk, del ciberpunk i de qualsevol altre subgènere retrofuturista: demostreu els vostres profunds coneixements del tema participant al nostre... CONCURS RETROFUTURISTA!

Durant el mes de febrer, cada dilluns a la tarda es penjarà al web una pregunta sobre obres, autors o temes relacionats amb el retrofuturisme, a més d’una pregunta extra la darrera setmana del concurs, que actuarà com a comodí. Que què vol dir això? Doncs que si contesteu correctament la pregunta comodí aquesta invalidarà una de les preguntes anteriors que no s’hagin encertat, però si la falleu, no penalitzarà. Els participants que encerteu totes les preguntes o bé tres preguntes+comodí, rebreu un magnífic obsequi que acreditarà el vostre profund coneixement d’aquesta temàtica que serà l’enveja de tots els vostres amics, coneguts i familiars. A més, també entrareu en el sorteig d’un val per a la compra de llibres valorat en 50 €. Què, us animeu?!

Doncs aquí va la primera pregunta:

Pregunta 1- Fer una màquina que permeti viatjar en el temps és un argument recurrent en el gènere del retrofuturisme, però saps quina va ser la primera novel•la que va introduir la possibilitat d'inventar una màquina per viatjar en el temps?



Envieu les vostres respostes a l'adreça steampunk@ajgirona.cat indicant nom, cognoms i un número de contacte. Teniu fins el diumenge 1 de març per enviar-nos les respostes a les preguntes del concurs. Així que penseu-les bé, no us precipiteu! 

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

HORARI D'HIVERN

Dimarts i dijous de 9.30 a 13h
De dilluns a divendres de 15.30 a 19.30h
Dissabtes de 10 a 13h

HORARI D'ESTIU

De dilluns a divendres de 9.00 a 13h
Dilluns i dijous de 15.30 a 19.30h
Dissabtes tancat

CONTACTE

Pl. de Catalunya, 1

17840 Sarrià de Ter

Tf. 972172401

biblioteca@sarriadeter.cat

SEGUEIX-NOS!