És notícia

...

Inscripcions als clubs de lectura obertes!

Apunta’t al Club! N’hi ha un per a tu!

Les biblioteques de Girona, Salt, Sarrià de Ter, Celrà i Sant Gregori ofereixen enguany 41 clubs de lectura adreçats a més de 600 lectors i lectores.

Amb la tornada de les vacances d’estiu s’inicien de nou els clubs de lectura a les biblioteques de Girona, Salt, Sarrià de Ter i Sant Gregori. En total, sumen 11 equipaments bibliotecaris que ofereixen 41 clubs adreçats a més de 600 lectors i lectores que tenen interès per comentar obres literàries amb altres persones. A partir del 24 d’agost comença el període d’inscripció i les sol·licituds, que es poden fer de manera presencial, per correu electrònic o bé telefònicament, s’atendran per ordre d’inscripció.

Entre les novetats d’aquesta temporada podem trobar el Club de lectura juvenil de la biblioteca Ernest Lluch de Girona per a joves d’entre 13 i 15 anys, el Club de lectura juvenil en anglès de la biblioteca Emília Xargay de Sarrià de Ter o el club de lectura de la biblioteca Carles Rahola Un tast de literatura jueva: tres autors, tres obres que organitza conjuntament amb la biblioteca del Call Jueu de Girona.

Per últim, es mantenen els diversos Clubs de lectura fàcil per aquells que vulguin iniciar-se en la lectura en català, i els Clubs de lectura en anglès, per a aquelles persones que tenen un mínim domini d’aquesta llengua i volen practicar la lectura i la conversa mitjançant lectures de narrativa en anglès.

Podeu consultar tots els clubs aquí.

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

HORARI D'HIVERN

Dimarts i dijous de 9.30 a 13h
De dilluns a divendres de 15.30 a 19.30h
Dissabtes de 10 a 13h

HORARI D'ESTIU

De dilluns a divendres de 9.00 a 13h
Dilluns i dijous de 15.30 a 19.30h
Dissabtes tancat

CONTACTE

Pl. de Catalunya, 1

17840 Sarrià de Ter

Tf. 972172401

biblioteca@sarriadeter.cat

SEGUEIX-NOS!