Presentació

La Biblioteca Municipal Pere Blasi es va obrir al públic el 21 d'abril de 2007. Ubicada al complex de Can Quintana, amb el Museu de la Mediterrània a una banda i la Biblioteca a l'altra, converteix aquest espai en un equipament cultural privilegiat a Torroella de Montgrí.

Aquest nou equipament, d'uns 1.000 m2, consta de dues plantes, organitzades per espais diferenciats per la temàtica i pels diferents usos: l'espai infantil, els audiovisuals, l'hemeroteca, la informàtica i les zones d'estudi i lectura.

La Biblioteca té com a missió general assegurar l'accés lliure i sense límits al coneixement, al pensament, a la cultura i a la informació. Aquest accés ha de proporcionar les condicions bàsiques per aprendre, per decidir lliurement i ha de vetllar pel desenvolupament cultural de les persones i dels col·lectius del municipi.

Estem convençuts del paper educador i integrador que ha de tenir la nostra Biblioteca pública i el Sistema de Lectura Pública de Catalunya. Per això, davant dels actuals processos d'exclusió i la creixent diversitat cultural, la Biblioteca ha de ser considerada com un espai clau per contribuir a la cohesió social de la nostra societat.

« Pàgina anterior

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta