Dossier de premsa

El millor gelat artesà

17 de març de 2013 | El Punt

estrena ·. El gelater Angelo Corvitto ha estrenat un obrador a Torroella de Montgrí que està equipat de les tècniques més innovadores. Hi instal·laran una botigueta per als visitants

Mestre de gelaters com Jordi Roca i proveïdor de restaurants com el Sant Pau, de Carme Ruscalleda, Angelo Corvitto, nascut a Sicília però establert a Torroella de Montgrí des dels anys setanta és una institució mundial del gelat artesà. Ha fet cursos arreu, els seus alumnes són centenars i els millors cuiners li reten homenatge. Amb gairebé 70 anys, Angelo Corvitto acaba de fer realitat un dels seus somnis: estrenar obrador a Torroella.

Al costat del seu fill Hervé, que ha decidit agafar el relleu, Angelo Corvitto mostra orgullós aquest espai nou i net de 700 metres quadrats, equipat amb les tècniques més innovadores i que respecten al màxim el medi ambient. “He muntat obradors arreu del mó...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/628726-el-millor-gelat-artesa.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta