Guies de lectura
Image

El millor gelat artesà

(El Punt. ).
El Punt Avui. Comarques Gironines 17-03-2013 Pàgina 27
Dossier de premsa

Resum:

Mestre de gelaters com Jordi Roca i proveïdor de restaurants com el Sant Pau, de Carme Ruscalleda, Angelo Corvitto, nascut a Sicília però establert a Torroella de Montgrí des dels anys setanta és una institució mundial del gelat artesà. Ha fet cursos arreu, els seus alumnes són centenars i els millors cuiners li reten homenatge. Amb gairebé 70 anys, Angelo Corvitto acaba de fer realitat un dels seus somnis: estrenar obrador a Torroella.

Al costat del seu fill Hervé, que ha decidit agafar el relleu, Angelo Corvitto mostra orgullós aquest espai nou i net de 700 metres quadrats, equipat amb les tècniques més innovadores i que respecten al màxim el medi ambient. “He muntat obradors arreu del mó...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/628726-el-millor-gelat-artesa.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss