Brillant triomf de David Lozano

(Diari de Girona. ).

TORROELLA DE MONTGRÍ | DDG

David Lozano (Team Novo Nordisk) va guanyar la cinquena prova de la Copa Catalana de Ciclocròs que va organitzar dissabte el Club Ciclista Montgrí i el Club Ciclista Impuls Medes Bikes dins dels actes de la Fira de Sant Andreu de Torroella de Montgrí.
La prova es va disputar en un circuit de 2 km del Trial Bike Park Montgrí Medes en diferents curses per totes les categories des d'alevins fins a veterans en un dia de cel tapat, però sense tramuntana. David Lozano va creuar la línia d'arribada amb un temps d'1 hora, 2 minuts i 5 segons, seguit de Josep Betalu (CD MMR Bikes) i Tomàs Misser (Guak-Guess) que van completar el podi. La primera dona en arribar a la lín...