Dossier de premsa

Mostra de com fer un pastís de poma a càrrec de Josep Brugués

17 d'octubre de 2015 | Diari de Girona

L'ESTARTIT | DDG

Les Jornades Gastronòmiques La Poma a la Cuina que se celebren el aquest mes a Torroella de Montgrí i l'Estartit van organitzar a l'Estartit un showcooking on el pastisser local Josep Brugués va ensenyar a fer un pastís de poma. Pel dissabte de la setmana que ve, les Jornades Gastronòmiques han programat a Torroella un concurs popular de pastissos de poma. En les jornades, organitzades per l'Ajuntament i l'Estació Nàutica de l'Estartit, els restaurants participants ofereixen menús o selecció de plats a la carta amb la poma com a principal element. Hi prenen part els restaurants Picasso i Palau Lo Mirador a Torroella de Montgrí; i Medes II, Alba, Club Nàutic, La Palmera i ...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/baix-emporda/2015/10/17/mostra-pastis-poma-carrec-josep/748445.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta