Dossier de premsa

Cuina saludable

29 d'abril de 2016 | El Punt

Torroella de Montgrí (Baix Empordà)Del 29 d'abril a l'1 de maig. www.torroella-estartit.catPep Nogué, Xevi Verdaguer, Ada Parellada... Torroella aplegarà aquest cap de setmana alguns dels principals restauradors i experts del país especialitzats en cuina saludable en el marc de la tercera fira L'Empordà, Cuina i Salut, que també proposa una vintena d'activitats com ara xerrades, degustacions i tallers per a tots els públics. Tot plegat al voltant d'un complet mercat de productes de proximitat.

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/24-puntdivers/4-divers/962034-cuina-saludable.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta