Dossier de premsa

‘L'Empordà, cuina i salut', a Torroella

30 d'abril de 2016 | El Punt

Torroella de Montgrí reuneix aquest cap de setmana alguns dels principals restauradors i experts del país especialitzats en cuina saludable, durant la tercera edició de la fira L'Empordà, cuina i salut. Entre les cares més conegudes: el cuiner Pep Nogué o el psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer. La fira es fa plaça de la Vila, amb el mercat de productes de proximitat; la plaça Pere Rigau, amb cuina en directe; el passeig de Catalunya, amb el mercat d'artesania, i la plaça Quintana i Combis, on avui té lloc el Mercat de Remeis.

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/962756-llemporda-cuina-i-salut-a-torroella.html?cca=1&piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta