(El Punt. ).
El Punt Avui. Comarques Gironines 31-10-2011 Pàgina 51

Estartit2

llevant2

L'Estartit va fer un nou pas endavant de qualitat ahir diumenge al camp del Llevant. Les jugadores de Rafa Gil van aconseguir un molt bon empat, sobretot tenint en compte que al minut 81, un penal força dubtós va establir el 2-1.

El partit va ser intens, amb un Llevant molt tècnic i un Estartit que sortia bé al contraatac. Amb el 0-1 (3'), l'equip granota es va veure obligat a atacar, i durant el primer quart d'hora va buscar amb insistència la porteria d'Esther. A partir del minut 15, l'enfrontament es va igualar, però va ser Tània, qui, amb un llançament al travesser, va disposar de la millor ocasió per fer el segon. L'últim minut, però, el Llevant també va enviar una...