Guies de lectura
Image

Sabors del mar

(El Punt. ).
Sortim 08-06-2012 Pàgina 12
Dossier de premsa

Resum:

Nou restaurants de Torroella de Montgrí i l'Estartit participen en les XVII Jornades Gastronòmiques Tastets de Mar: la Clova, que se celebren durant tot aquest mes de juny. Els menús tenen com a base el peix de clova, amb entrants ben variats amb la clova com a motiu principal i un segon plat de peix de la costa local. Com sempre, tot ben regat amb vins i caves del Celler de Peralada. A més, seguint la línia de les darreres edicions, les jornades es complementen amb activitats com una degustació i concurs de musclos –es va fer el 2 de juny–, en la qual es va poder degustar el musclo de nou maneres diferents i el guanyador es va emportar el popular Musclo d'Or; o un maridatge de vins de Peral...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/546919-sabors-del-mar.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss