Fer-se el carnet

El carnet d’usuari és el document que permet endur-se en préstec documents de la Biblioteca i accedir a altres serveis. És gratuït i és extensible a totes les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya.

El carnet se sol·licitarà personalment a la Biblioteca. Per cursar-lo, caldrà presentar el carnet d’identitat o document equivalent i omplir el formulari de sol·licitud d'usuari del Sistema de Lectura Pública de Catalunya. En el cas dels menors de 14 anys, la Biblioteca demanarà una autorització presencial als pares o representants legals.

Cal comunicar a la Biblioteca qualsevol canvi en les dades personals o de la pèrdua del carnet.

Els duplicats del carnet de préstec, tret que se’n justifiqui documentalment la sostracció o pèrdua, estaran subjectes a pagament de preus públics vigents.

Amb el carnet de la Biblioteca es pot fer el registre com usuari a l'Argus, el catàleg de les biblioteques públiques de Girona, Lleida, Tarragona i les Terres de l'Ebre. Des del "meu compte" es poden renovar préstecs, veure l'estat de les reserves, crear l'historial de préstecs...

El carnet també permet accedir a eBiblio, el servei de préstec de continguts digitals de les biblioteques públiques catalanes. Cal fer constar en el registre de les dades personals una adreça de correu electrònic.

« Pàgina anterior

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face