Dossier de premsa

Noves jornades del bacallà a Tossa de Mar

26 de febrer de 2013 | El Punt

Tossa de Mar organitza per segon any unes jornades gastronòmiques sobre el bacallà coincidint amb els carnavals, anomenades El carnaval i la cuina del bacallà. En aquestes jornades gastronòmiques hi participen onze restaurants del municipi: Bahia, Can Bigotis, Can Carlus, Can Pini, Cuina de l'Àvia, L'Àncora, Las Rías, La Masia del Bahia, Maria Àngela, Marina i Rincón de Galicia. Tots aquests establiments oferiran fins al 17 de març menús en què almenys un dels plats estarà fet amb bacallà, menja típica de quaresma. Els preus dels menús oscil·len entre els 10 i els 35 euros. “Tossa i la seva gastronomia són un referent amb el seu típic Cim i Tomba i tota la cuina tradicional tossenca”, va des...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/622977-noves-jornades-del-bacalla-a-tossa-de-mar.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face