Dossier de premsa

Disset restaurants de Tossa fan menús de fideus a la cassola

09 de juny de 2013 | El Punt

La quarta edició de la campanya gastronòmica dels fideus a la cassola a Tossa de Mar, que se celebra tot el juny, inclou la participació de disset restaurants. Aquests incorporen a les cartes diverses maneres de cuinar els fideus. Per exemple: fideus negres amb calamarsets i cloïsses, fideus amb llamàntol, fideus a l'aroma de carbó i fideus amb sèpia i llagostins. Els establiments, membres de La Cuina Tradicional Tossenca, són: Can Carlus, Can Pini, Capri, Castell Vell, Club Aire Libre, Cuina de l'Àvia, El Portal, L'Ajustada, L'Àncora, Madrugada, Sa Muralla, Sa Proa, Santa Marta, Taverna de l'Abat, Túrsia, Victòria i Víctor.

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/652872-disset-restaurants-de-tossa-fan-menus-de-fideus-a-la-cassola.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face