Disset restaurants de Tossa fan menús de fideus a la cassola
(El Punt. ).Resum:
La quarta edició de la campanya gastronòmica dels fideus a la cassola a Tossa de Mar, que se celebra tot el juny, inclou la participació de disset restaurants. Aquests incorporen a les cartes diverses maneres de cuinar els fideus. Per exemple: fideus negres amb calamarsets i cloïsses, fideus amb llamàntol, fideus a l'aroma de carbó i fideus amb sèpia i llagostins. Els establiments, membres de La Cuina Tradicional Tossenca, són: Can Carlus, Can Pini, Capri, Castell Vell, Club Aire Libre, Cuina de l'Àvia, El Portal, L'Ajustada, L'Àncora, Madrugada, Sa Muralla, Sa Proa, Santa Marta, Taverna de l'Abat, Túrsia, Victòria i Víctor.
Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/652872-disset-restaurants-de-tossa-fan-menus-de-fideus-a-la-cassola.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss