Dossier de premsa

´La Cuina del Cim i Tomba´ de Tossa compta amb 16 restaurants participants

31 d'agost de 2013 | Diari de Girona

TOSSA DE MAR | DDG

Tossa de Mar celebrarà un setembre més la campanya gastronòmica de "La Cuina del Cim i Tomba". El cim i tomba és el plat típic de Tossa. El seu origen es troba profundament arrelat a la tradició marinera de la vila. Abans, quan anar a pescar a la vela o a rem significava haver de ser fora de casa moltes hores, els pescadors de Tossa s'emportaven a la barca un fogó, un xic de carbó, un morter i una olla de ferro. En un cistell també hi carregaven patates, cebes, alls, tomates i pebrots, així com oli i espècies (sal, pebre, safrà, etc.) i el pujaven a bord. Quan arribava l'hora de dinar, dins l'olla hi posaven la ceba i les patates a rodanxes, el pebrot i la tomata trinxa...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2013/08/31/cuina-del-cim-tomba-tossa/632986.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face