Dossier de premsa

Jornades del bacallà a Tossa de Mar

07 de març de 2014 | El Punt

Durant tot els mes de març, Tossa de Mar celebra la campanya gastronòmica El Carnaval i la Cuina del Bacallà. Els dotze restaurants que participen en la campanya ofereixen un menú de tres plats, diferent a cada establiment, en el que es donarà especial importància al bacallà, un dels ingredients més tradicionals en aquesta època de l'any. Aquestes jornades gastronòmiques arriben enguany a la tercera edició.

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/722556-jornades-del-bacalla-a-tossa-de-mar.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face