Dossier de premsa

Juny de fideus a la cassola en catorze restaurants

03 de juny de 2014 | El Punt

Catorze restaurants participen, durant tot aquest mes, en la cinquena edició de la campanya gastronòmica dels fideus a la cassola de Tossa. El col·lectiu que participa en la campanya vol donar a conèixer la cuina tradicional de la vila i les maneres de preparar els fideus, amb calamarsets i cloïsses o amb bacallà. Hi prenen part, entre els catorze locals, Sa Muralla, Sa Proa, Rem Vell, Can Pini, El Portal i Santa Marta.

REDACCIÓ

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/748261-juny-de-fideus-a-la-cassola-en-catorze-restaurants.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face