Dossier de premsa

Cuina del cim i tomba en setze restaurants

04 de setembre de 2014 | El Punt

Setze restaurants de Tossa, membres del col·lectiu Cuina Tradicional, ofereixen fins al dia 30 el plat típic de la vila, el cim i tomba (peix trinxat de la xarxa –rap, turbot, bacallà o bastina– acompanyat de ceba, patates a rodanxes i alls, entre altres ingredients). “Un plat de peix i vegetals primari, però molt bo”, diu l'àrea de Turisme. Qui faci el menú tindrà una entrada gratuïta al Museu Municipal.

J.F.

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/1-territori/13-serveis/774001-cuina-del-cim-i-tomba-en-setze-restaurants.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mesTerritori&utm_source=rss&utm_medium=mesTerritori&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face