Dossier de premsa

Amplien la zona exterior del tanatori

03 de març de 2015 | El Punt

L'Ajuntament de Tossa de Mar ha fet treballs per ampliar la zona exterior del tanatori del municipi. Les obres han consistit en la supressió d'una plaça d'aparcament d'autobús de la terminal i la construcció d'un mur de separació per aconseguir més intimitat. També s'ha instal·lat un nou banc i una lona per evitar les molèsties del sol. El projecte ha costat 3.535,32 euros.

Redacció

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/1-territori/13-serveis/828469-amplien-la-zona-exterior-del-tanatori.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face