Dossier de premsa

Plats i jornada a Tossa per lligar turisme i cuina

02 de setembre de 2015 | El Punt

Un debat i els menús ‘cim i tomba' ajuden la vila a ser ‘gastrodestinació'

L'Ajuntament de Tossa de Mar treballa per lligar la cuina i el turisme, i per fer que la vila guanyi pes com a gastrodestinació. Ahir l'equip de govern (Tossa Unida) va fer coincidir la presentació de la campanya La cuina del cim i tomba amb l'organització d'una jornada de debat sobre gastronomia i turisme.

Un recent acord amb la Universitat de Barcelona fa que l'Ajuntament de Tossa de Mar impulsi iniciatives per fer-se més visible “com a destinació turística gastronòmica [de país]”, indica la regidora de Turisme, Maria Àngels Pujals. S'ha de recordar, entre altres coses, que el col·lectiu de la Cuina Tradicional Tossenca va néixer el 2009, que el restaurant La Cuina de Can Simon té una est...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/territori/article/13-serveis/891002-plats-i-jornada-a-tossa-per-lligar-turisme-i-cuina.html


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face