Dossier de premsa

Tossa vol turisme culinari

17 de maig de 2016 | El Punt

La Universitat de Barcelona i l'Ajuntament de Tossa treballen per obrir a l'estiu el Museu de la Cuina de la Costa Catalana. A banda de fer exposicions, també serà un laboratori turístic i de patrimoni cultural

La Vila Vella, la muralla i l'encant dels carrerons i de les platges i cales ja formen part des de fa anys del reclam turístic de Tossa. Ara, però, l'Ajuntament i universitats treballen per afegir-hi un nou encant: el culinari. A banda de les jornades gastronòmiques dedicades al bacallà i al cim i tomba, i a la promoció de la marca Tossa Dolça, a l'estiu, si tot va bé, el municipi disposarà d'un museu dedicat a la cuina catalana que, a més a més, farà d'enllaç amb altres museus del territori i serà un laboratori turístic. La seu serà un vell edifici, Can Ganga, que havia estat museu etnogràfic de Tossa però que fa temps que està tancat. El conveni per reobrir aquest espai i fer-ne un centre ...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/967309-tossa-vol-turisme-culinari.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face