Dossier de premsa

Tossa posa una nova malla per evitar despreniments sobre el centre geriàtric

15 de març de 2017 | Diari de Girona

Les tasques es van iniciar després de les festes de Nadal i el consistori hi va invertir més de 20.000 euros

Les tasques d'instal·lació de la nova malla per evitar despreniments sobre una de les parets del geriàtric de Tossa de Mar [http://www.diaridegirona.cat/tags/ajuntament-de-tossa-de-mar.html]ja han finalitzat. Segons va informar ahir l'Ajuntament, les obres –que es van iniciar després de les festes de Nadal– es van iniciar amb la retirada del material caigut que descansava a la façana posterior. Després es va col·locar una nova malla tridimensional.El cost total de l'obra ha estat de 21.058,28 euros.

L'actuació es va realitzar després que l'empresa gestora, Fundació Vallparadís, presentés un informe sobre l'estabilitat d'un talús situat en la part posterior de la residència. L'objectiu d...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/selva/2017/03/15/tossa-posa-nova-malla-evitar/834681.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face