Dossier de premsa

Presenten l'Slow Food La Selva, una nova forma d'entendre la gastronomia

01 de maig de 2017 | Diari de Girona

L'entitat, que tindrà la seva seu al Museu de la Cuina de la Costa Catalana, s'ha presentat a Tossa de Mar

Un grup de professionals i amants de la gastronomia de la comarca de la Selva que representen la producció i l'elaboració de productes agroalimentaris locals i la cuina tradicional i creativa han impulsat la creació del convivium Slow Food La Selva-Costa Brava Sud, que es va presentar ahir oficialment a Tossa de Mar en el marc de la Fira Tossa Flor de Mar. Aquesta entitat té la seu en aquesta localitat de la Costa Brava, al Museu de la Cuina de la Costa Catalana, que està ubicat a la masia de marina de Can Ganga, a l'antic barri de pescadors de Sa Roqueta.

El col·lectiu recull els fonaments de Slow Food Internacional, organització creada per Carlo Petrini l'any 1989 a Itàlia, basada en ...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2017/05/01/presenten-lslow-food-selva-nova/843633.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face