Dossier de premsa

Restaurants de Tossa reinventen la recepta dels fideus a la cassola

27 de maig de 2011 | Diari de Girona

TOSSA DE MAR | DDG


Durant tot el mes de juny, 20 restaurants de Tossa, que formen part del col·lectiu que potencia La cuina tradicional tossenca, participaran a la segona edició de la campanya gastronòmica dels Fideus a la cassola, un plat que sempre ha estat present a les llars.
Els restaurants que s'han adherit a la campanya inclouran en les seves cartes diferents maneres de cuinar els fideus, mitjançant l'ús d'ingredients ben diversos. Algunes de les opcions que s'oferiran són, entre d'altres: fideus a la cassola amb llobregant; fideus a la cassola amb sèpia, cloïsses i gambes; fideus amb carn; cassola de fideus amb rap i marisc; cassola de fideus negres; fideus a l'aroma de ...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2011/05/27/restaurants-tossa-reinventen-recepta-dels-fideus-cassola/490338.html


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face