Dossier de premsa

Campanya de cuina del cim i tomba a Tossa

17 d'agost de 2011 | El Punt

La campanya gastronòmica La Cuina del Cim i Tomba tornarà a celebrar-se a Tossa de l'1 al 30 de setembre. Hi participen 15 restaurants, que oferiran un menú especial amb un primer plat, el cim i tomba de segon plat, i unes postres. Hi ha diferents variants del cim i tomba, que cada establiment cuina a la seva manera. Els restaurants que participen en la campanya són: Can Carlus, Can Pini, Capri, Castell Vell, Cuina de l'Àvia, El Petit de Can Carlus, El Portal, Madrugada, Minerva, Nàutic Can Pini, Sa Proa, Santa Marta, Túrsia, Víctor i Victòria. Els preus dels menús van dels 35 als 50 euros, IVA inclòs.

Com a novetat d'aquest any, s'obsequiarà cada client que consumeixi el menú del cim i tom...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/443945-campanya-de-cuina-del-cim-i-tomba-a-tossa.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face