Dossier de premsa

Turisme i cuina a Tossa

05 de setembre de 2011 | El Punt

“La cuina de les terres gironines és tal com algú va dir un dia: el seu paisatge posat dins la cassola.” Són paraules del gastrònom Pep Nogué, que ha apadrinat la 8a campanya gastronòmica de La Cuina del Cim i Tomba de Tossa. Avui proposem precisament això, una jornada turística i gastronòmica per Tossa, gaudint del cim i tomba (plat típic mariner) en qualsevol dels quinze restaurants que hi participen.

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/449379-turisme-i-cuina-a-tossa.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face