Dossier de premsa

Tossa organitza una jornada gastronòmica de bacallà durant els carnavals

15 de febrer de 2012 | Diari de Girona

TOSSA DE MAR | DDG


Tossa ha aprofitat els carnavals per organitzar una jornada gastronòmica vinculada al bacallà per aquests dies. Així, des de la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Tossa, i conjuntament amb l'Associació d'Hostaleria local  i els restaurants col·laboradors, s'organitzen per primera vegada les Jornades Gastronòmiques "El Carnaval i la Cuina del Bacallà", que es portaran a terme del 17 de febrer al 17 de març. En aquestes jornades, els 11 restaurants que hi partcipen -Bahia, Can Carlus, Cuina de l'Àvia, El Sol, Forchetta, L'Àncora, La Masia del Bahia, La Taberna de Tossa, Pizzeria Bello, Pizzeria Mestre d'Aixa i Victòria- oferiran un menú lliure on...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2012/02/15/tossa-organitza-jornada-gastronomica-bacalla-durant-carnavals/547269.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face