Dossier de premsa

Tossa centra el mes de juny en els fideus a la cassola

21 de maig de 2012 | El Punt

Tossa de Mar celebra durant el mes de juny la tercera edició de la campanya gastronòmica dels fideus a la cassola. Enguany hi participen disset restaurants del municipi, que inclouran en les seves cartes diferents maneres de cuinar els fideus, mitjançant l'ús d'ingredients diversos. Així, es podran degustar fideus a la cassola amb llobregant, amb sèpia i pèsols, amb rap, amb bacallà i cloïsses i a l'estil mar i muntanya, entre altres opcions.

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/541722-tossa-centra-el-mes-de-juny-en-els-fideus-a-la-cassola.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face