Dossier de premsa

Amb fideus

01 de juny de 2012 | El Punt

Tossa de Mar torna a posar sobre la taula el millor de la seva cultura gastronòmica. Durant tot aquest mes, disset restaurants del municipi que formen part del col·lectiu que potencia la cuina tradicional tossenca participaran en la tercera campanya gastronòmica dedicada als fideus a la cassola. Els restaurants adherits a la campanya inclouran en les seves cartes diferents propostes basades en el plat tradicional però amb ingredients ben diversos. Hi haurà fideus a la cassola amb llamàntol, amb sèpia i pèsols, amb rap i llobregant, amb vegetals de temporada, amb pollastre, conill i botifarra... Mil maneres d'innovar una recepta clàssica i saborosa.

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/542890-amb-fideus.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face