Club de lectura d'adults

Michele Serra va nèixer a Roma l'any 1954. Ha col.laborat amb diferents diaris i actualment encara té una columna al diari La Repubblica on comenta fets cotididans. Ha escrit textos pel teatre i la televisió i ha publicat llibres de poesia, de relats, de viatges i novel·les. Amb aquest darrer llibre, Els escarxofats, ha obtingut un gran èxit de vendes i crítica.
 

 




Llegir més

Manuele Fior, arquitecte i il·lustrador, es va donar a conèixer el Festival de Angoulême pel premi al millor còmic per  Cinco mil kilómetros por segundo, la història d'un amor adolescent que es perd en el temps.

També podem trobar a les llibreries un altre còmic premiat i magnífic com és  La señorita Else editats per Sins entido.

El color forma part de la història i té una gran importància en tots els seus còmics.

 

 




Llegir més

Roberto Bolaño va néixer a Santiago de Xile el 1953, però passà la seva infantesa a ciutats com Los Ángeles, Valparaíso, Quilpué, Viña del Mar i Cauquenes. Als tretze anys va anar a viure a Mèxic amb la seva família. Visqué la seva adolescència concentrat en la lectura, tancat durant hores en una biblioteca pública de Ciutat de Mèxic.

El 1973 tornà a Xile amb el propòsit de donar suport al procés de reformes socialistes de Salvador Allende. Després d'un llarg viatge en vaixell i fent autoestop a través de Sud-amèrica, va arribar a Xile pocs ...


Llegir més