CLER

CLER - Club de lectures recomanables

Benjamin Lacombe i l'evolució de l'àlbum il.lustrat


Els que varem quedar bocabadats amb el preciós llibre “Contes silenciosos” o amb el seu anterior “Els amants papallona” esperarem amb ganes les dues novetats d’aquest gran il•lustrador Benjamin Lacombe, que ens arriben gràcies a Edelvives. En primer lloc una versió d’un dels clàssics de la literatura infantil, “Blancaneus”(imatge). Prometen els que ja l’han vist que és un llibre exquisit. Senzillament imprescindible.
I una altra de les novetats d’aquesta tardor serà “L’herbari de les fades”, un preciós àlbum que ens trasllada a un bosc famós per la profusió de plantes medicinals que contenia i per les llegendes que s’hi havien inspirat. Un botànic hi entrarà per buscar l’elixir de la immortalitat i allà hi descobrirem uns essers extraordinaris que ens guiaran cap al món de les fades.

Aprofitem aquesta noticia per exhibir el que podria ser l’evolució de l’àlbum il•lustrat. Mireu i gaudiu d'aquest vídeo que presenta el llibre i l’e-book “L’herbari de les fades” i ens aproxima al que poden arribar a ser aquestes grans obres d’art que són els llibres il•lustrats, amb l’ajut de les noves tecnologies de la imatge.

http://www.youtube.com/watch?v=nkEsZZfwwMY&feature=share

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

Comentaris

Escriu el teu comentari