CLER

CLER - Club de lectures recomanables

Dia Internacional del Llibre Infantil a les biblioteques públiques de les comarques gironines, 1 i 2 d'abril 2011

Un altre any les biblioteques de les comarques gironines s’han sumat amb una sèrie d’actes al convit de L’Organización Española para el Libro Infantil y Juvenil  (OEPLI) i a Catalunya pel ClijCAT (Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil) per celebrar el Dia Internacional del Llibre Infantil.

Tots els anys, des del 1967, l’internacional Board on Books for Young People ( IBBY), organització integrada per més de 70  països de tot el món, promou la celebració del DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE INFANTIL, per commemorar la data del naixement e l’escriptor danès Hans Christian Andersen i fomentar la lectura entre els infants.

Per aquest any 2011, el país de la Organització Internacional encarregat de editar el cartell anunciador de l’artista Jüri Mildeberg i del missatge pels infants de l’escriptora Aino Pervik,   és Estònia.

 Novament les nostres biblioteques han programat un conjunt d’activitats dirigides al seus infants i joves pels dies 1 i 2 d’abril. Concretament el grup CLER, constituït per una gran part de les biblioteques infantils de les nostres comarques presentarà una taula de lectures recomanables amb un petita guia de les recomanacions i donarà imprès el missatge per a tots els nens del món. També les biblioteques del Baix Empordà duran a terme la iniciativa: El préstec a cabassos, préstec il·limitat pels usuaris de la sala infantil.

 Esperem que el públic pugui gaudir de les nostres propostes i participi en la celebració d’aquest dia tant especial.

GUIA DE LECTURES RECOMANABLES

 

 

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

Comentaris

Escriu el teu comentari