CLER

Club de Lectures Recomanables

Amb "La porta dels tres panys" Sònia Fernández-Vidal porta la física quàntica a la literatura juvenil

Coberta del llibre "La porta dels tres panys" de Sònia Fernàndez-Vidal. Editorial La Galera  És una molt bona notícia saber que "La porta dels tres panys" s'ha convertit en un autèntic bestseller aquest estiu i que ha captivat a milers de lectors. De fet l'editorial La Galera ja ha confirmat que ha venut els drets perquè es publiqui en xinès, polonès i coreà.

I qui és l'artífex de tot plegat? Doncs la Sònia Fernández-Vidal. La Sònia (1978) es va llicenciar en Física per la Universitat Autònoma de Barcelona i va fer la seva tesi doctoral en el camp de la informació i l'òptica quàntica. Ha treballat al Centre Europeu d'Investigació Nuclear (CERN) en el projecte del nou accelerador de partícules Large Hadron Collider (LHC), i al Laboratori Nacional de Los Alamos (LANL), als Estats Units, entre altres llocs.
A banda de la investigació i la docència, li interessa molt la divulgació científica i ha fet moltes xerrades d'introducció a la física quàntica per a públics no científics amb l'objectiu d'obrir les consciències de la gent a realitats diferents.

Si voleu llegir la sinopsi del llibre, saber més de l’autora o comprar el llibre, visiteu el web de l’Editorial Galera.

També us recomano aquesta entrevista que va sortir a La Contra, de La Vanguardia

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

Comentaris

Escriu el teu comentari

simple_captcha.jpg
(escriviu el codi de la imatge)