CLER

CLER - Club de lectures recomanables

El Cas del drac de foc vermell

El cas del drac de foc vermell és el cinquè llibre de la col•lecció “Clara Secret”, una col•lecció d’aventures detectivesques que es presenta en format bilingüe (català i anglès) amb l’objectiu de servir de reforç de la llengua anglesa de forma àgil i fàcil.
La protagonista, la Clara, és una noia de 9 anys que vol ser detectiu i per això ha creat juntament amb el seu soci, en Uan, que és un gosset de peluix, una agència de detectius secrets anomenada CS-123.
En aquesta nova entrega, al bloc de pisos del carrer de la Lluna número 25 apareixen taques a les parets, s'escolten udols estranys i es troben misterioses pintades de drac al carrer. Això vol dir, un nou cas per investigar per la Clara i el seu soci.
Tot i que el llibre formi part d’una col•lecció, cada número és de lectura independent. Podeu veure els altres números publicats a:
http://www.macmillanlij.es/Clara-Secret.2118.0.html?&L=1

L’autor, Javier Fonseca, ha ambientat la història en una realitat molt propera als lectors, que ajuda a que aquests puguin reviure situacions de la seva vida quotidiana. I tot això juntament amb una presentació excel•lent, molt dinàmica gràcies a l’ajuda de tipografies diferents i a les il•lustracions de Joaquín González.

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

Comentaris

Escriu el teu comentari